"Whatever's good for your soul... Do that."

Wil je een laagje dieper in de connectie met jezelf?

Stel jij jezelf vaak deze vragen?

 

  • Waar kom ik vandaan?
  • Waarom ben ik hier?
  • Heb ik een taak te doen?
  • Wat is mijn zielsmissie?
  • Welke levenslessen moet ik leren?
  • Welke mensen in mijn leven zijn onderdeel van deze levenslessen?

 

 

Dan is de SoulQuest perfect voor jou.

De SoulQuest is een experience, waarmee je in een paar uur meer inzichten krijgt dan in maanden gesprekstherapie.

Je onbewuste neemt je door tijd en ruimte mee om jou de antwoorden te geven die je op dit moment in je leven nodig hebt.

Wat ga je onderzoeken?

 

  • We kijken naar belangrijke momenten in je leven die bepalend zijn geweest voor het vormen van je karakter en je gedrag. Je gaat begrijpen welke impact je verleden heeft gehad op het hier en nu. Het verleden kun je niet veranderen, maar door gekwetste delen van jezelf te helen, hoeft je verleden je toekomst niet te bepalen.

 

  • Een vorig leven kan een rol spelen in de problemen die je nu ervaart of in de vragen die je hebt. Negatieve energie en saboterende gedachten worden soms meegenomen door levens heen, wat je in dit leven weerhoudt om te leven zoals je dat graag wilt. Een goede afsluiting van dat vorige leven kan je weer een frisse start geven in je huidige leven.

 

 

  • De zielswereld. Het leven tussen levens in. Het tussenbestaan. Allemaal benamingen voor hetzelfde: de plek waar jij als ziel vandaan komt. De plek waar jij je keuzes hebt gemaakt voor dit leven en welke afspraken je hebt gemaakt. Je kunt hier je zielengroep en je gids(en) ontmoeten en overzicht krijgen in het hoe en waarom van je leven. Je snapt waarom bepaalde mensen en gebeurtenissen op je pad zijn gekomen en wat jij hier te doen hebt.

 

 

 

Wat als je nou niet zeker weet of je in reïncarnatie of de zielswereld gelooft?

Voor de inzichten en de therapeutische werking is geloof in reïncarnatie niet nodig.

Je onbewuste helpt je de antwoorden vinden op de vragen die je hebt. Dat kan zijn door je een visioen te geven wat iets dat echt gebeurd kan zijn, maar soms geeft je onbewuste je de antwoorden in de vorm van een metafoor.

Als je bijvoorbeeld een beeld krijgt van jou als krijger in een strijd, kan dit een kijkje zijn in een vorige leven, maar je onbewuste kan je dit ook laten zien om aan te geven dat je te hard aan het vechten bent in je leven.

Denk aan de dromen die je 's nachts hebt. Dat zijn ook symbolische boodschappen van je onbewuste. De beelden in dromen zijn vaak raar, maar wel treffend als je weet wat er mee bedoeld wordt.

Ongeacht je geloof of je visie, de SoulQuest geeft altijd inzichten die je leven veranderen.

 

 

Na de sessies

We spreken even na met een kopje thee, zodat je kunt bijkomen.

Ik raad je aan om de rest van de dag vrij te houden om alles nog even te laten bezinken en om nog verder te kunnen schrijven of tekenen als je wilt.

De laatste sessie is een evaluatie. Er kan veel loskomen tijdens de sessies en het is goed om dit te bespreken. Wellicht heb je de behoefte om nog ergens aan te werken na je inzichten. We kunnen bespreken of dat bij mij zinvol is of dat ik je naar een collega-therapeut kan doorverwijzen.

Jouw investering in de SoulQuest

De SoulQuest bestaat uit vier sessies:
Drie trancereizen en één evaluatiesessie.

De investering in kennis over je zielsmissie met de SoulQuest kost € 999,-

Vind je in trance gaan spannend?

De trance waar ik mee werk is een samenwerking tussen ons. We zijn de hele sessie met elkaar in contact. Ik stel jou vragen en jij kunt gewoon antwoorden alsof je wakker bent.

Je bent alleen meer gefocust op jezelf en je belevingen. Trance is vergelijkbaar met de staat waarin je bent als je dagdroomt of mediteert.

Voor wie is de SoulQuest niet geschikt?

In principe is de SoulQuest voor iedereen geschikt die ervoor open staat om in zichzelf op ontdekking uit te gaan.

Maar als je nog helemaal geen ervaring hebt met trance, meditatie of hypnotherapie, is het programma 'Herinneren wie je bent' meer geschikt om mee te beginnen.