De Ikea relatietest

de ikea relatietest, kast in elkaar zetten

Ah, Ikea-meubels, de ultieme relatietest die al menig stel heeft doen twijfelen aan hun harmonieuze samenzijn.

Als relatietherapeut zie ik natuurlijk met enige regelmaat hoe de montage van een Pax-kast kan uitgroeien tot een ware relatietherapiesessie. Je kent het wel: de frustratie, het wederzijdse onbegrip, de stille verwijten over wie de handleiding verkeerd las (of überhaupt niet las). De Pax-kast? Vaak de voorbode van een bezoek aan mijn praktijk.

Maar Ikea, altijd met een vinger aan de pols van ons liefdesleven, heeft nu een revolutie ontketend die niet alleen je meubels, maar ook je relatie kan redden. Geen eindeloze discussies meer over welk schroefje waar moet, geen zuchtende partners die zich afvragen hoe dit ooit nog goed kan komen. Volgens de nieuwste innovatie van de Zweedse meubelgigant kun je nu in je eentje, zonder zweet, tranen, of relatiebreuken, een Pax-kast in slechts 20 minuten in elkaar zetten.

Misschien wordt Pax nu echt wat de naam belooft: vrede in huis én in de slaapkamer. En dat betekent wellicht dat je Ikea-avontuur eindelijk eens géén onderwerp hoeft te zijn voor de volgende therapiesessie.

Benieuwd naar hoe deze technologische vernieuwing niet alleen je klusstress, maar ook je relatiedynamiek kan veranderen?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/795217978/nieuwe-ikea-methode-kan-je-relatie-redden-75-minder-onderdelen-en-20-minuten-montagetijd

 

#ikea #relatietest #telegraaf #relatietherapie #pax