"It's oke. You just forgot who you are.

Welcome back."

De relatie met jezelf is de basis voor relaties met anderen

Als we onszelf eerst goed zouden leren kennen zouden we veel beter in staat zijn stabiele relaties met anderen op te bouwen.

We leren onze triggers, pijnpunten en valkuilen echter vaak pas kennen in de relatie met een ander.

Hoe we reageren op de ander kan ons veel leren over onszelf, als we hiervoor open staan.

Het traject 'De relatie met jezelf, de basis' is een ontdekkingstocht naar wie jij in de kern bent, ongeacht of je nu samen met een partner bent of niet.

Geen 'nee' kunnen zeggen

Steeds weer zet je je eigen wensen en behoeften opzij, om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Je vindt het ontzettend moeilijk om 'nee' te zeggen. Je past je al je hele leven zo aan, dat je niet eens meer weet wie je diep van binnen echt bent.

Herhaling van patronen

Het is je ondertussen opgevallen dat je in verschillende relaties tegen dezelfde problemen aanloopt. Eerst dacht je nog dat het aan de ander lag, maar het lijkt er toch op dat je vastzit in een terugkerend patroon, dat meer met jezelf te maken heeft. Je wilt graag weten waarom je doet wat je doet en hoe je dit kunt veranderen.

Getriggerd door oude pijn

Je verleden heeft je zelfbeeld aangetast. Ondanks dat je het gevoel hebt dat je de emotionele pijn, onzekerheid en het verdriet hebt verwerkt, steken heftige emoties toch de kop op als je je afgewezen voelt en reageer je heftiger dan je wilt. Je zou willen dat je het verleden los kon laten.

de relatie met jezelf vrouw
de relatie met jezelf man

Écht verbinding maken, hoe dan?

Je wilt verbinden met mensen en vooral met een partner. Toch lukt dit je niet goed omdat je moeite hebt om over je gevoelens te praten, je je snel aangevallen voelt of bang bent om jezelf kwetsbaar op te stellen. Je weet dat je hierdoor je relaties zelf saboteert en het frustreert je dat het je niet lukt om de verbinding te maken die je graag wilt.

Nooit goed genoeg

Je partner kan met zijn of haar opmerkingen gedachten in jou losmaken: "Je doet het niet goed. Jij bent niet goed genoeg. Je bent niet belangrijk genoeg. Je bent niet de moeite waard." Je bent hierdoor dagen van slag en vindt het vreselijk dat je partner in staat is om je te maken en te breken.

Can you remember who you were, before the world told you how you should be

Ben je er wel klaar mee?

Wanneer je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt in je relaties of bepaalde typen mensen steeds aan lijkt te trekken is dit interessant.

De kans is groot dat je moeite hebt met het aangeven van je grenzen, je moeite hebt met de balans tussen ratio en gevoel en je niet effectief communiceert over je behoeften en verlangens.

Je doet dit waarschijnlijk al zo lang dat je niet meer goed weet wie je echt in de kern bent.

Wat je wel weet is dat je er nu klaar mee bent. Het mag nu ook wel eens een keer over jou gaan en jouw eigen ontwikkeling.

Wat kun je bereiken in het werken met mij?

Je kunt onderscheid maken tussen welke overtuigingen van jou zijn en welke je (onbewust) overgenomen hebt van anderen.

Loslaten wat in het verleden hoort, zodat je zonder belemmeringen kunt leven hoe jij wilt.

Helderheid en rust in je hoofd, doordat je in staat bent om vanuit een plek van overzicht naar je leven en jezelf kunt kijken.

Keuzes maken die goed zijn voor jou, zonder schuldgevoel.

Jezelf gaan zien als de mooie, unieke ziel die je bent en met veel meer compassie naar jezelf en anderen kunnen kijken.

Vanuit je eigen stabiele basis verbinding kunnen maken met je (toekomstige) partner.

Contact durven maken met al je emoties en hierin een gezonde balans behouden.

miracles
Wat vinden andere mensen?

Cliëntervaringen

“Sigrid houdt je een spiegel voor in dit traject. Ze geeft je echt terug wat ze ziet, wat niet voor jou lijkt te werken of nog niet duidelijk is voor je. Ik heb geleerd meer stil te staan bij de vraag: ‘Wat is van mij, wat is van de ander’? Ik heb dingen die mij overkomen zijn in het verleden meer kunnen loslaten door middel van trance. Ik ben mezelf meer leren te gaan beschermen en inzien dat ik ook belangrijk ben. Het Maya Wijsheid geboorteprofiel vond ik erg leuk om te ontvangen en mee te werken. Je krijgt inzichten in patronen, je levenspad en persoonlijke relaties. Je leert meer in contact met je gevoel te staan, zodat je kunt luisteren naar wat jouw onbewuste je te vertellen heeft. Je bent nog steeds jij, maar dan een stukje meer je echte zelf na dit traject!”

 

Hellen

review icon

"Inmiddels op ruim driekwart van het traject bij Sigrid.

Ze is open-minded, betrouwbaar en ik vind haar (hypno-) therapie sessies heel erg helpend.

Ik merk echt vooruitgang."

Noëmi

review icon

"Vaak doen we dingen op een automatische piloot en als je de reden erachter weet van jezelf of juist van een ander, kun je dat veranderen of bij de ander er begrip voor tonen. Door hypnotherapie kreeg ik soms een antwoord in mijn hoofd, zonder dat ik soms wist waar dit vandaan kwam. Ik probeer meer voor mezelf op te komen en meer tijd voor mezelf te nemen. Sommige dingen werken ook nog door, zonder dat je er erg in hebt."

Joyce

review icon
ontwikkeling

Wat je in het traject kunt verwachten:

*Elke sessie ruim de tijd voor jou in een huiselijke sfeer met een bakje thee, M&M's, karamel zeezout chocola. Even vertragen...

* Transformerende (hypnotherapie)sessies met 'wauw...' inzichten.

* Dagelijkse overdenkingen en schrijfoefeningen in je mail als begeleiding en motivatie.

*Heling van emotionele pijn.

*Je emoties herkennen en begrijpen.

*Balans tussen gevoel en ratio.

*Boodschappen vanuit je onbewuste brein speels, luchtig en creatief ontdekken.

*Belemmerende overtuigingen laten bij wie ze horen.

*De invloeden van het verleden en je levenslessen ontdekken.

*Een uitgebreid geboorteprofiel met inzichten in jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen.

*Inzichten creatief verankeren voor de toekomst.

 

Veel voorkomende vragen

Wat als ik hypnotherapie eng vindt?

Hypnotherapie en trance kan voor mensen die het nog nooit ervaren hebben wat spannend klinken, maar zie het als de staat waarin je bent als je dagdroomt of mediteert. Jij bent tijdens een sessie altijd in de regie en je kunt met de sessie stoppen wanneer je maar wilt.

Ik begeleid je in de sessies, maar jij hebt steeds zelf de controle over je beleving.

We werken met je onbewuste en je mag er op vertrouwen dat je onbewuste je laat ervaren wat voor jou op dat moment belangrijk is.

Je hoeft geen ervaring te hebben met (hypno)therapie of persoonlijke ontwikkeling. Als je al wel bezig bent met zelfontwikkeling, kan dit een mooie aanvulling zijn.

Past dit programma wel bij me?

Dit is geen 'one size fits all' programma.

Het uitgangspunt is altijd datgene waar jij tegenaan loopt in je leven en je relaties. Dáár gaan we mee werken. Je kunt erop vertrouwen dat de ingevingen en de belevingen die je ervaart nodig zijn in deze fase in je leven. Elke ervaring die je opdoet, verandert je en leert je meer over jezelf. Dit is super waardevol, voor je leven op dit moment en je toekomst.

Heeft dit traject een spiritueel tintje?

Zou zouden veel mensen het wel omschrijven, alhoewel we niet allemaal dezelfde definitie van spiritualiteit hebben. Ik wil met jou onderzoeken wie jij in de kern bent, wat jouw essentie is, je 'spirit'. Het gaat allemaal over zelfbewustzijn. Als je jezelf goed leert kennen, werk je aan een sterke basis in jezelf. Pas wanneer je zelf stabiel en gegrond bent, kun je ook stabiele relaties met anderen opbouwen.

De praktische informatie:

Houd rekening met ongeveer tweeënhalf uur per sessie. De ene sessie zal wat langer zijn dan de andere, maar dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten.

Na betaling van de (deel) factuur plannen we meteen je zes afspraken in, met tussenpozen van ongeveer twee weken, afhankelijk van de beschikbaarheid.

 

De tijdstippen waarop deze afspraken mogelijk zijn:

Dinsdag en donderdag 10.00 - 14.00
Woensdag en vrijdag 14.00
Zaterdag (beperkt beschikbaar) 10.00

De investering in jezelf is € 1995,- -

Dit is inclusief wat je in de sessies en na afloop van je traject krijgt, zoals een geboorteprofiel dat inzicht geeft in je aangeboren kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen.

Verder hou ik het nog even een verrassing 🙂

Het lijkt me leuk om jou te leren kennen en om samen te bespreken wat jij uit dit traject wilt halen.

Je kunt hieronder zelf je inspiratiesessie inplannen.

Uiteraard is deze afspraak los van het traject en vrijblijvend.