Weet jij wat je moet doen om een liefdevolle partner te zijn?

start samen sterk

Het verbaast je vast niet dat de meeste stellen veel te lang wachten met het zoeken naar hulp.

Het is al super goed dat ze komen, hoor, want vooralsnog gaan de meeste mensen gewoon uit elkaar als het niet meer gaat en zeggen ze dat het gewoon ‘op’ is.

Een klein deel van de stellen zoekt wel hulp om het nog te proberen.

Maar het is bij mij al een paar keer voorgekomen dat na twee of drie sessies toch het besluit komt om uit elkaar te gaan.

Drie sessies is niet genoeg om een huwelijk te redden als je al met één been buiten de relatie staat. Zeker niet als er al een derde persoon in het spel is.

Dan heb je te lang gewacht met aan de bel te trekken.

En daar moet iets aan gebeuren! Dat vind ik!

Wat is het nut van die romantische trouwdag en die mooie trouwgeloften als de relatie de 7 jaar niet eens redt?

‘Tot de dood ons scheidt of tot ik me mateloos aan je irriteer’, dat is dan een passendere trouwgelofte.

In hoeverre kennen we die persoon eigenlijk echt? Die persoon waar we die ring aan de vinger schuiven en tegen zeggen dat we voor altijd blijven, in voor- en tegenspoed?

Als ik naar mezelf kijk, kan ik wel zeggen dat het zo veel had gescheeld als ik toen had geweten wat ik nu weet!

Als je trouwt of samen gaat wonen, dan begint het pas echt.

Tegenwoordig dekken we onszelf behoorlijk in met geregistreerd partnerschap en huwelijkse voorwaarden. Alles om het goed geregeld te hebben als we willen scheiden.

Maar waarom investeren we niet een beetje in het voorkomen van relatieproblemen? Dat scheelt heel veel geld, gebroken harten, verdriet en boosheid.

Ik ben van mening dat een relatie een goed fundament moet hebben om later een stootje te kunnen hebben. Een basis van vertrouwen, compassie, begrip, liefde en respect. En dat gaat niet vanzelf door twee totaal verschillende mensen in 1 huis te zetten en af te wachten hoe dit gaat. ‘Veel plezier op elkaars lip voor de rest van jullie leven!’

Het zou een wonder zijn als dit goed gaat, laten we eerlijk zijn.

Daarom ga ik iets cools samenstellen: een deels online programma, voor stellen die nog geen relatieproblemen hebben en die dit graag zo willen houden. Maar ook voor stellen die echt willen leren om een liefdevolle partner voor elkaar te zijn.

Binnenkort is mijn online platform klaar en ga ik hier online programma’s op aanbieden. Gratis en betaalde stuff om je relatie te verdiepen, de communicatie te verbeteren en inzicht te krijgen in het gedrag van jezelf en je partner.

Blijf de website in de gaten houden voor updates en coole aanbiedingen of zet jezelf op de mailinglijst!

Vind je de blogs, podcasts en mails leuk?

Laat dan een review voor me achter via deze link:

https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/eerste-hulp-bij-relaties

Dank je alvast!